Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitus tilauksen
Tilaukset yli 80 - PÄIVÄ toimitus UPS ilmaiseksi

Kaikkien tilausten yli 80, ja klo 15.00 asti, tavoitteenamme on saada tilaukset toimitetaan seuraavana työpäivänä (lauantain sijaan). Se vaatii allekirjoituksen. Toimitus syrjäisillä alueilla voi kestää kauemmin.

Asuinkäyttöön osoitetta, voidaan toimittaa vasta 19:00. UPS kuljettajat voivat vapaasti päättää kääritty turvallisessa paikassa. Royal Mail kirjattuna vapaa levittäminen ja standardi First Class

80 seuraaviin tilauksiin lähetetään käyttäen Royal Mail voi vaatia allekirjoituksen. Tämä ei ole taattu seuraavana päivänä palvelu, mutta suurin osa kohteita seuraavana päivänä ja toimitetaan kolmen päivän kuluessa. Royal Mail lähetetään kotiosoitteeseen lauantaina.

Lauantaijakelu - Royal Mail Special Delivery
Kansainvälinen toimitus
Annamme useimmissa maissa, meillä on omistautunut tiimi kansainvälisen henkilöstön valmis auttamaan tilauksen. Useimmat kansainväliset tilauksia saapuu pian.

Toimituskulut jossain syrjäisillä alueilla voi olla suuri, joissakin tapauksissa voimme vaatia maksua. Jos uskomme, että toimitus voi olla ongelma, otamme sinuun yhteyttä heti. Jotkut kansainväliset toimitukset ovat veronalaisia ​​ja vero.

Palautusoikeus
Palautukset on lähetettävä (tai postileiman) 30 päivän kuluessa alkuperäisen lähetyspäivämäärästä tilauksen. Ota (ei korjata, pesemätön, muuttumaton) etiketti palautuu alkuperäiseen tilaan. Huolellisesti läpi seuraavat politiikkaa ei voida palauttaa kohteita varmistaa osat voidaan palauttaa.

Jos uskot saanut viallisen tai virheellisen kauppatavaraa (tyyli, koko, väri), sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalvelukeskus 5 päivän kuluessa, ja tarjota vika valokuvia.

Tuotteita ei voida palauttaa
Seuraavat määritelmät eivät oikeutettu hyvitykseen, se hylätään:


Alusvaatteet, alusvaatteet, sukat, sukkahousut, korvakoruja, hiuskorut, kehon puvut ja kosmetiikkatuotteet
Palauta alkuperäinen toimituspäivä 30 päivän kuluessa
Kaikki kohteet merkitty "lopullinen myynti"
Lopullinen myynti eriä ei voi vaihtaa
Vaurioitunut, pesu, hankausta tai muuttaa kohdetta, mukaan lukien erät palautetaan deodorantit, kosmetiikka, savu, parfyymit, ja / tai tahra
Kengät no alkuperäinen laatikko - Kohta ei saa olla vaurioita, tarroja tai postimerkkejä
ikjalkapallo.fi määrittää oikeutettu hyvitykseen pidättää oikeuden päivittää näitä periaatteita milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta.

palautusohjeet
Seuraa ohjeita pakkausluettelo, täytä soveltuvan kohdan, ja sisällyttää sen palautuspaketin. Jos Palautettavan tuotteen erillisistä linja, yhdistää ne yhteen pakettiin, ja käsittää pakkausluettelo kunkin kohteen.

Palaat on lähetettävä (tai postileiman) 30 päivän kuluessa alkuperäisen lähetyspäivämäärästä, saadakseen.

Palautukset:
Ja täyttää pakkauslistassa mukana palautuspaketin

Palautukset Processing
Kun olemme saaneet lappu, sallikaa 14 työpäivän paluumuuttoon. Hyvityksesi on käsitelty, saat sähköpostitse vahvistuksen. Palautukset hyvitetään alkuperäisen maksutavan. Riippuen rahalaitosta, se voi kestää useita päiviä vapauttamasta varoja asiakkaan luottokortilta tilille. Alkuperäiset toimituskulut ei palauteta.

Takaisin
Copyright @2020 www.ikjalkapallo.fi
Osta halpa lenkkarit,alennus kengät ostaa,Online tukku t-paita