Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Lue tämän yksityisyyden suoja ennen palvelun ikjalkapallo.fi.

ääriviivat
Arvostamme suhdetta kanssasi ja yksityisyys on meille tärkeää. Tässä esittelemme, saisimme tietoja (kuten määritelty käyttöehtoihimme) haluat käyttää yhteyden kanssasi ikjalkapallo.fi palveluita, ja miten ja miksi me hyväksymme sen, valinta, teemme kaikki huollot ponnisteluja.

Käyttämällä ikjalkapallo.fi palveluita, hyväksyt Joka ikjalkapallo.fi muutoin saada syyskuussa käytössä, paljastaa ja hallita tietoa, seuraavilla tavoilla lueteltu tässä tietosuojakäytännössä. Myös silloin, kun käyttäjä sitoutuu antamaan tietoja ikjalkapallo.fi tarjoavat vain totta, tarkat, ajantasaiset ja täydelliset tiedot.

Mitä kuuluu Privacy Policy
Tämä Yksityisyyden suoja kattaa hoidossa ikjalkapallo.fi ikjalkapallo.fi hankkia tai luovuttaa tiettyjä tietoja, myös silloin, kun olemme vastaanottaneet Palvelun käyttöä tai jakaa tietoa tahansa ikjalkapallo.fi ikjalkapallo.fi kolmannen osapuolen kumppanit tietoa. Käytä hetki tutustua tätä käytäntöä, jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin.

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske ikjalkapallo.fi joista ei omistuksessa tai hallinnassa yrityksen tai yksilön käyttäytymistä ikjalkapallo.fi jotka eivät käytä tai johdon, mukaan lukien kolmansille osapuolille hankkimasta tai ikjalkapallo.fi ikjalkapallo.fi mahdollisen paljastaa käyttäjän tiedotuspolitiikka tämän vuoden syyskuussa, ja niin edelleen. Kolmannen osapuolen lähestymistavan kunkin sovellettavan tietosuojakäytäntöihin, ei sido Yksityisyys tämän.

poliittisia muutoksia
Tämä politiikka korvaa meille antaa sinulle kaikki mahti meidän aiemmin ilmoitettuihin tietoihin käytäntöjä. Pidätämme oikeuden muuttaa ESTA politiikkaa, kerätty ennen muutoksia koskevat tiedot, oikeus lain sallimissa rajoissa. Hafer suurta muutosta tämän politiikan tai tietomme käytäntöjä muuttua tulevaisuudessa, ilmoitamme julkaisemalla politiikan muutokset verkkosivuilla ja / tai sovelluksen. Muutoksista politiikkaa, että jatkat palvelun käyttöä, sinun katsotaan hyväksyy nämä muutokset.

Saamme tietoja sinusta
Kun käytät ja / tai käyttää palveluja, jotka liittyvät esimerkiksi jotkut teistä ja joitakin henkilökohtaisia ​​tietoja kuin henkilökohtaisia ​​tietoja saamme tietoa. Joissakin tapauksissa pyydämme teitä "on positiivinen määritys voidaan päästä käsiksi seuraaviin palveluihin, jotta joitakin tietoja tarjoamme. Jos et halua antaa tietoja tarvitsemme, et voi saada näitä palveluja. Kun käytät jotkut tytäryhtiöiden tai muiden kolmansien osapuolten saivat tiettyjä tietoja käynnistäsi ikjalkapallo.fi tai palveluita, mukaan lukien tiedot on kuvattu alla.

Saimme siitä, kun käyt ja / tai käyttää palveluja, kuten henkilökohtaisia ​​tietoja, mikä on tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamaan joitakin tietoja henkilötietoja sinulle. Tämä tieto voi tai mahdollisen kolmannen osapuolen kumppanit saatu suoraan ikjalkapallo.fi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, etu- ja sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, laskutusosoite (S), toimitusosoite (S), sähköpostiosoite (ES), puhelinnumero, maksutiedot (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen luottokortteja, pankkikortteja, lahjakortteja, palkitsee ohjelmia tai kuponkikoodi tiedot), sijaintitiedot (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen Manner, toimittajat, kansalliset, alueelliset, posti- , kaupunkia lähellä kauppoja, ja muut), järjestys ja ostohistorian hakukyselyistä, tuotteiden ja palveluiden mieltymykset, asiakkaiden mieltymykset, tilan ja tiedot (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjänimi (S), salasana (S) ja asetukset ja muut henkilö), yhteystietoluettelot ja niin edelleen.

Olemme myös kerätä automaattisesti ei-henkilökohtaisia ​​tietoja ikjalkapallo.fi tietyistä pääsy palveluun, kuten laite (t) avulla voit käyttää palveluitamme. Ei-henkilökohtaiset tiedot on muodossa tietoja ei omasta, jotka mahdollistavat suoran yhdessä teitä, mukaan lukien rajoituksetta teknisiä tietoja siitä, miten palveluiden käyttämiseksi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, selaimen tiedot, käyttöjärjestelmä, laitteen tiedot, laitetunniste, IP-osoitteen, tutustu verkkosivuilla / sovellus, sovellus version, siirry metrinen, metrinen toiminta, sivulataukset indeksi hakuindeksien, ja niin edelleen.

ESTA Yksityisyyden suoja, ja yhdistettyjä ja nimetön, ei-henkilökohtaisia ​​tietoja harkita tarkoitusta henkilökohtaisia ​​tietoja. Jos me yhdistämme muita kuin henkilökohtaisia ​​tietoja, henkilökohtaisia ​​tietoja, yhdistetyt tiedot kohdellaan henkilöstötietojen, niin kauan kuin se pysyy yhdistettynä.

Takaisin
Copyright @2020 www.ikjalkapallo.fi
Osta halpa lenkkarit,alennus kengät ostaa,Online tukku t-paita